Barion Pixel

I. Lillafüredi Fashion & Beauty Show

Lillafüredi FASHION & Beauty SHOW - Egy rendezvény, amely Miskolc városát méltán felhelyezi, a Magyarországon megrendezett divatbemutatók térképére!

STÍLUS, ELEGANCIA és egy felejthetetlen DIVAT- és SZÉPSÉGÉLMÉNY várja Önt 2024. szeptember 15-én!

Az esemény, amelyet a Flow & Business Kommunikációs Ügynökség szervez, a legkiválóbb hazai tervezők és előadók részvételével kerül megrendezésre, a Hotel Palota Lillafüred**** kastélyhotelben, valamint a VOLVO-Lukács Autó Márkakereskedés együttműködésével.

A kastélyszálló elegáns parkjában, a VOLVO - Lukács Autó Márkakereskedés legújabb, tisztán elektromos modelljeit csodálhatják meg.

A divatbemutató alatt ismert hazai sztárfellépők, énekesek gondoskodnak a látványos, igazi show hangulatról, majd az estet egy exkluzív élő zenés after party zárja a hotel éttermében, ahol különleges gasztronómiai fogásokkal és a rendezvényre megálmodott „Fashion” koktéllal is kedveskedünk vendégeinknek. Tartsanak velünk, és élvezzék a divat, a szépség, az elegancia és a zene varázsát ezen a különleges napon!

PROGRAM

A rendezvény szervezője: Flow & Business Kommunikációs Ügynökség

A rendezvény dátuma: 2024. szeptember 15. 14.00 – 22.00-ig

Helyszín: Hotel Palota Lillafüred**** / Miskolc, Erzsébet sétány 1.

Műsorvezető: Jancsó Dóra

Rendezvény időrendje:

14.00 - 17.00 Előadások

 • Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász, a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika tulajdonosa, Budapest
 • Dr. Tóth Tamás orvos, az egykori RTL Klub híres DR. TÓTH c. műsort vezette
 • Szabó Krisztina EVERSKIN Esztétikai Központ tulajdonosa

18.00 - 19.30 Fashion Show

Divattervezők:

 • Kiss Márk - Több hazai showműsor felelős stylistja és jelmeztervezője, úgy mint: Sztárban sztár, A Nagy Duett, Csak show és más semmi, 2024 év DIVATTERVEZŐ cím nyertese.
 • Lukéj Gabi - divattervező és festőművész, akinek a híres balatoni vitorlásokról készült festményei is visszaköszönnek ruhakollekciójának színeiben. Kollekcióit, méltán elismert Miskolci hölgyek mutatják be a kifutón. A művész festménykiállítása is megtekinthető, a rendezvény teljes ideje alatt.
 • BRUBENBRIDE Miskolc - esküvői kollekciók tervezője, akik egyedi csipkékkel, csillogással öltöztetik fel a hölgyeket.
 • Profi női és férfi modellek a kifutón!
 • Érkezik 2024 év FÉRFI modellje: Dán Zsolt „DAN”

Fellépő művészek/ SZTÁRPARÁDÉ a divatbemutató alatt: Köllő Babett, Dukai Regina, Király Linda, Vastag Tamás, Vastag Csaba, Singh Viki, Varga Andrea, Szécsi Viktória, Cselepák Balázs

19.30 – 22.00 Élő Zenés After Party

Exkluzív állófogadás, a természet ihlette gasztronómiai különlegességekkel, a rendezvényre megálmodott „Fashion” koktéllal.

Zene: LoungeAlive Duo - PIANO & VOICE - Myss Jenn és Kőpájer Tamás a Tokaj hegyvidék tehetséges zenészei, fülbemászó dallamokkal, slágerekkel szórakoztatja vendégeinket.

Rendezvényt megelőző esemény

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye – Miskolc amatőr modell casting – keressük Vármegyénk és Miskolc négy legtehetségesebb fiatal hölgyét, akik soha nem léptek még a divatbemutatók kifutójára, de titokban már álmodtak róla. Váltsuk álmukat valóra, induljon el karrierje ezen az estén!

A négy legtehetségesebb jelölt fellép szeptember 15-én rendezvényünkön, a BRUBENBRIDE ruhák bemutatóján, s az est végén, DUKAI REGINA, KISS MÁRK és KÖLLŐ BABETT kiválasztja azt a fiatal hölgyet, akinek a befizetett támogatói jegyből összegyűlt összeggel, valamint a szervezők által kiegészített támogatással elindul modellképzése Budapesten.

Rendezvény jegyárak

 • Délutáni előadásokra szóló jegy
  Jegy ára: 15.000 Ft
  Megveszem»
 • Early-bird előfoglalási jegy
  Jegy ára: 25.000 Ft
  Megveszem»
 • Fashion show - állófogadással (amely a délutáni előadások megtekintésére is érvényes)
  Helyfoglalás: 3-4.sor
  Jegy ára: 30.000 Ft
  Megveszem»
 • VIP támogatói jegy: Fashion show - állófogadással (amely a délutáni előadások megtekintésére is érvényes, s amellyel Ön támogatja egy megyénkben élő fiatal hölgy álmát, hogy elinduljon modell karrierje. Minden támogatói jegyből 5000 Ft-t a modell képzés összegére fordítunk)
  Helyfoglalás: kifutó melletti 1-2.sor.
  Jegy ára: 35.000 Ft
  Megveszem»

Szállás

A Fashion show hétvégére szállás is foglalható a Hotel Palota Lillafüred**** weboldalán!
https://hotelpalota.hu/