Barion Pixel

Személyes történetem

Üdvözöllek, Bokor Éva vagyok.

Visszatekintve az életemre, mindig is az foglalkoztatott igazán, mi lesz az én igazi feladatom a világban. Mi lesz az, amellyel maradandót alkothatok, amivel pozitívan hozzájárulhatok mások életéhez…

Adni szerettem volna, s átadni mindenáron.

Alkotni, Létrehozni,

Jobbá tenni a világot.

„Az embernek ahhoz, hogy boldog legyen, két dolgot kell tennie: először hinnie kell, hogy van az életének értelme. Másodszor meg kell találnia, hogy mi az.”
(Lev Tolsztoj)

Egészségügyi pályán kezdtem a hivatásom, amely terület, a segítő szándékú emberek nagy részének, beállítottságuk szempontjából ideális. S bár sokszor éreztem boldognak az életem, valami mégis hiányzott. 

Lehetetlent nem ismerve vágtam bele hát új dolgokba, ami közelebb vitt önmagam megismeréséhez, s kíváncsian vártam, merre visz az utam.

Hamar kiderült közben, hogy a kihívás, a versenyhelyzet az, ami hiányzik az életemből. Egyfajta izgalmat kerestem, de úgy, hogy közben szoros kapcsolatban dolgozzak, a minket körbevevő emberekkel.

A média világa, értékesítéssel fűszerezve lett az én „Hazám”. Legalábbis hosszú időre.

Közel 21 évig dolgoztam a sajtó, a média világában értékesítőként, majd középvezetőként.

Megtaláltam a területben az izgalmat, az újabbnál újabb kihívásokat. A marketing tervezésben volt izgalom, az értékesítésben benne volt az üzleti kihívás, az üzleti rendezvényekben a kreativitás, az ügyfeleim minél mélyebb ismeretéhez pedig egyre mélyebbre ástam magam a pszichológia, az emberismeret és a testbeszéd területébe.

Ez időben találtam rá a coachingra is. Egy olyan Coaching & Training Centerben sajátítottam el a szakma alapjait, amely tagja az IAC nemzetközi szervezetének. A Life és Business coaching képesítés megszerzése után, az Executive coaching területe következett, így mind magánéleti, mind pedig az üzleti élet értékesítéssel, eladással foglalkozó közép és immáron felsővezetőit is segíteni tudtam a coaching eszközeivel céljaik elérésében.

Ma már a legfontosabb számomra, hogy a megszerzett tudásommal, szakmai tapasztalatommal másokat segítek hozzá a sikerhez, önmaguk megismeréséhez, a bennük rejlő lehetőségek minél jobb hasznosításához.

A tiszta cél, lámpásként világítja meg az oda vezető utat!