Barion Pixel

Lillafüredi Fashion Show – Délutáni Előadásokra szóló jegy

15000 Ft Az ár tartalmazza az ÁFA-át.

Lillafüredi FASHION & Beauty SHOW – Egy rendezvény, amely Miskolc városát méltán felhelyezi, a Magyarországon megrendezett divatbemutatók térképére!

STÍLUS, ELEGANCIA és egy felejthetetlen DIVAT- és SZÉPSÉGÉLMÉNY várja Önt 2024. szeptember 15-én!

Az esemény, amelyet a Flow & Business Kommunikációs Ügynökség szervez, a legkiválóbb hazai tervezők és előadók részvételével kerül megrendezésre, a Hotel Palota Lillafüred****  kastélyhotelben, valamint a VOLVO-Lukács Autó Márkakereskedés együttműködésével.

Amennyiben ön a délutáni előadásainkra vásárol belépőjegyet, elismert hazai szakértők, értékes szakmai előadásain vehet részt. Az előadói témák között szerepelnek a legújabb szépségápolási trendek és kozmetikai kezelések, életmódbeli tanácsok és fogyasztószerek, beleértve azok előnyeit és esetleges kockázatait is, valamint nyílt beszélgetéseket hallhatnak a plasztikai beavatkozásokról. Ez a rendezvény kiváló alkalom arra, hogy naprakész információk szerzése és a szakma kiemelkedő szakértőivel való találkozás alkalmával, Ön feltegye azt a  témához kapcsolódó kérdést előadóinknak, amelyre már régen kereste a választ!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

A Délutáni Előadásokra szóló jegy, a Fashion Show megtekintésére nem ad lehetőséget, amennyiben szeretné a teljes rendezvény programot megtekinteni, lépjen vissza az előző oldalra, s válassza a • Fashion Show – állófogadással belépőjegyünket!

DÉLUTÁNI PROGRAM LEÍRÁSA:

14:00 – 17:00-ig: Hotel Palota Lillafüred****, I. emeleti Beatrix terem

Előadók:

  • Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász, a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika tulajdonosa, Budapest
  • Dr. Tóth Tamás orvos, az egykori RTL Klub híres DR. TÓTH c. műsort vezette
  • Szabó Krisztina EVERSKIN Esztétikai Központ tulajdonosa

Előadások témái:

  • Szakmai előadások neves szakértőktől a legújabb szépségápolási trendekről és kozmetikai kezelésekről
  • Életmód és fogyasztószerek
  • Nyíltan a plasztikai beavatkozásokról
Kategória:

Leírás

STÍLUS, ELEGANCIA és egy felejthetetlen DIVAT- és SZÉPSÉGÉLMÉNY

A Flow & Business Kommunikációs Ügynökség szervezésében a legkiválóbb hazai tervezők és előadók érkeznek a Hotel Palota Lillafüred**** kastélyhotelben, hagyományteremtő szándékkal megrendezett eseményre.

A rendezvény programjai előadásokkal indul, ahol neves szakemberek osztják meg tudásukat a szépségápolás legújabb trendjeiről és titkairól. Este a kifutón olyan elismert divattervezők kollekciói vonulnak fel, mint Kiss Márk, Lukéj Gabi és a BRUBENBRIDE Miskolc.

A kastélyszálló elegáns parkjában, a VOLVO – Lukács Autó Márkakereskedés legújabb, tisztán elektromos modelljeit csodálhatják meg.

Fellépő művészek/ SZTÁRPARÁDÉ a divatbemutató alatt: Köllő Babett, Dukai Regina, Király Linda, Vastag Csaba, Singh Viki, Varga Andrea, Szécsi Viktória, Cselepák Balázs.

Az est exkluzív állófogadással zárul, természet ihlette gasztronómiai különlegességekkel.

Vacsora alatt, az élő zenét biztosítja: LoungeAlive Duo – PIANO & VOICE – Myss Jenn és Kőpájer Tamás.

Tartsanak velünk, és élvezzék a divat, a szépség, az exkluzív autók és a zene varázsát ezen a különleges napon!