Barion Pixel

Lillafüredi Fashion Show – Early-bird előfoglalási jegy

25000 Ft Az ár tartalmazza az ÁFA-át.

Lillafüredi FASHION & Beauty SHOW – Egy rendezvény, amely Miskolc városát méltán felhelyezi, a Magyarországon megrendezett divatbemutatók térképére!

STÍLUS, ELEGANCIA és egy felejthetetlen DIVAT- és SZÉPSÉGÉLMÉNY várja Önt 2024. szeptember 15-én!

Az esemény, amelyet a Flow & Business Kommunikációs Ügynökség szervez, a legkiválóbb hazai tervezők és előadók részvételével kerül megrendezésre, a Hotel Palota Lillafüred****  kastélyhotelben, valamint a VOLVO-Lukács Autó Márkakereskedés együttműködésével.

Amennyiben ön Early-bird előfoglalási jegyet vásárol, biztosítja helyét a rendezvény minden programjára, valamint a kifutó melletti ülőhelyét a 3-4. sorban. Délután 14 órától, ismert hazai  szakértők, értékes szakmai előadásain vehet részt, majd 18 órai kezdettel, exkluzív show műsorunkban, a kifutón elismert divattervezők kollekciói vonulnak fel.

A rendezvényünk végén, a hotel éttermében exkluzív állófogadással várjuk Önt,  természet ihlette gasztronómiai különlegességekkel, melyen a LoungeAlive Duo -PIANO & VOICE élő zenével gondoskodik az igazán jó hangulatról.

Kategória:

Leírás

STÍLUS, ELEGANCIA és egy felejthetetlen DIVAT- és SZÉPSÉGÉLMÉNY

A Flow & Business Kommunikációs Ügynökség szervezésében a legkiválóbb hazai tervezők és előadók érkeznek a Hotel Palota Lillafüred**** kastélyhotelben, hagyományteremtő szándékkal megrendezett eseményre.

A rendezvény programjai előadásokkal indul, ahol neves szakemberek osztják meg tudásukat a szépségápolás legújabb trendjeiről és titkairól. Este a kifutón olyan elismert divattervezők kollekciói vonulnak fel, mint Kiss Márk, Lukéj Gabi és a BRUBENBRIDE Miskolc.

A kastélyszálló elegáns parkjában, a VOLVO – Lukács Autó Márkakereskedés legújabb, tisztán elektromos modelljeit csodálhatják meg.

Fellépő művészek/ SZTÁRPARÁDÉ a divatbemutató alatt: Köllő Babett, Dukai Regina, Király Linda, Vastag Csaba, Singh Viki, Varga Andrea, Szécsi Viktória, Cselepák Balázs.

Az est exkluzív állófogadással zárul, természet ihlette gasztronómiai különlegességekkel.

Vacsora alatt, az élő zenét biztosítja: LoungeAlive Duo – PIANO & VOICE – Myss Jenn és Kőpájer Tamás.

Tartsanak velünk, és élvezzék a divat, a szépség, az exkluzív autók és a zene varázsát ezen a különleges napon!