Barion Pixel

Lillafüredi Fashion Show – VIP Támogatói jegy Állófogadással

35000 Ft Az ár tartalmazza az ÁFA-át.

Lillafüredi FASHION & Beauty SHOW – Egy rendezvény, amely Miskolc városát méltán felhelyezi, a Magyarországon megrendezett divatbemutatók térképére!

STÍLUS, ELEGANCIA és egy felejthetetlen DIVAT- és SZÉPSÉGÉLMÉNY várja Önt 2024. szeptember 15-én!

Az esemény, amelyet a Flow & Business Kommunikációs Ügynökség szervez, a legkiválóbb hazai tervezők és előadók részvételével kerül megrendezésre, a Hotel Palota Lillafüred****  kastélyhotelben, valamint a VOLVO-Lukács Autó Márkakereskedés együttműködésével.

Kiemelten köszönjük Önnek, ha VIP Támogatói jegyet vásárol, hiszen amellett, hogy ÖN a rendezvényünk minden programjára, valamint az esti SHOW műsorunk alatt, a SZÍNPAD és a kifutó mellett elhelyezett VIP 1-2. sorban foglaljuk le ülő helyét, amellett Ön hozzájárul egy tehetséges fiatal álmának megvalósításához!

Megköszönve nagylelkű támogatását, szeretnénk Önnek felajánlani, hogy a rendezvény időtartama alatt, reklámlehetőség kihelyezésének lehetőségével élhet, amennyiben erre igényt tart.

Kérem keresse fel ilyen irányú kérésével közvetlenül a Flow & Business Kommunikációs Ügynökség ügyvezetőjét: Bokor Éva, bokor.eva@flowandbusiness.hu

Kategória:

Leírás

STÍLUS, ELEGANCIA és egy felejthetetlen DIVAT- és SZÉPSÉGÉLMÉNY

A Flow & Business Kommunikációs Ügynökség szervezésében a legkiválóbb hazai tervezők és előadók érkeznek a Hotel Palota Lillafüred**** kastélyhotelben, hagyományteremtő szándékkal megrendezett eseményre.

A rendezvény programjai előadásokkal indul, ahol neves szakemberek osztják meg tudásukat a szépségápolás legújabb trendjeiről és titkairól. Este a kifutón olyan elismert divattervezők kollekciói vonulnak fel, mint Kiss Márk, Lukéj Gabi és a BRUBENBRIDE Miskolc.

A kastélyszálló elegáns parkjában, a VOLVO – Lukács Autó Márkakereskedés legújabb, tisztán elektromos modelljeit csodálhatják meg.

Fellépő művészek/ SZTÁRPARÁDÉ a divatbemutató alatt: Köllő Babett, Dukai Regina, Király Linda, Vastag Csaba, Singh Viki, Varga Andrea, Szécsi Viktória, Cselepák Balázs.

Az est exkluzív állófogadással zárul, természet ihlette gasztronómiai különlegességekkel.

Vacsora alatt, az élő zenét biztosítja: LoungeAlive Duo – PIANO & VOICE – Myss Jenn és Kőpájer Tamás.

Tartsanak velünk, és élvezzék a divat, a szépség, az exkluzív autók és a zene varázsát ezen a különleges napon!