Barion Pixel

TESTBESZÉD COMEDY - Nonverbális kommunikáció a színpadon

Mit üzennek a gesztusaink?

A szavainkat könnyedén irányítjuk, de a mozdulataink gyakran önkéntelenek és árulkodóak. A 2021-ben alakult társulatunk célja, hogy szórakoztató formában vezesse be a közönséget a testbeszéd világába. Profi és amatőr színészek segítségével mindennapi szituációkat mutatunk be, amelyek során feltárulnak a legjellegzetesebb nonverbális jelek, amelyek akaratunk ellenére is sokat elárulhatnak rólunk.

Előadásaink

  • A HAZUGSÁG 6 legbiztosabb jele
  • Udvarlás – Csábítás – Érted ezt a nyelvet?

Az előadások során rövid, szórakoztató színdarabokkal szemléltetjük a testbeszéd legárulkodóbb jeleit, majd megbeszéljük, mit láthattunk, és mire figyeljünk hasonló helyzetekben. Célunk, hogy könnyed és játékos módon tanítsuk meg a nézőknek a gesztusok mögötti valódi jelentést.

Testbeszéd Comedy előadások
Testbeszéd Comedy
Az ország több pontján, több dátummal!

TESTBESZÉD COMEDY - HOGYAN HAZUDNAK NEKÜNK?

Mit üzennek gesztusaink, legapróbb, önkéntelen mozdulataink? Mi a valódi jelentés mögöttük? Miből tudhatjuk, hogy épp nem őszinte velünk beszélgetőpartnerünk? Hogyan leplezik le a gesztusok a füllentést?

A hazugság legárulkodóbb jeleit Bokor Éva coach három színész, Ramocsa Emese, Csáki Péter és Osváth Tibor segítségével tanítja meg egy könnyed, szórakoztató esten, ahol a nonverbális kommunikáció, testbeszéd mellett az önfeledt nevetésé a főszerep.

Testbeszéd Comedy - Tanuljunk szórakozva!

RÉSZLETEK & JEGYVÁSÁRLÁS ITT
VIDEÓK
Flow & Business Media

Testbeszéd - VacsoraSzínház előadások

Amit csak lehet, videóra rögzítünk, hogy minél több informció, élmény, tanítás elérhetővé váljon az érdeklődők számára.

Ha van ötleted, miről szeretnél előadást látni, milyen téma érdekel, írd meg nekem IDE kattintva!